ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری فارس،
نتایج تازهترین بررسیهای انجام شده در بنیاد قلب انگلیس نشان داده است،
مصرف روزانه مقداری پنیر میتواند خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد. به گفته محققان، با وجود اینکه پنیر چرب است، اما
مصرف مقداری معین از آن میتواند تا حد زیادی برای در امان ماندن از
بیماریهای قلبی و سکته مغزی مؤثر باشد. پژوهشگران بنیاد قلب انگلیس در این مطالعه باور
دارند، مصرف روزانه 40 گرم پنیر منجر به افزایش سطح "کلسترول خوب" میشود و
میتواند خطر حمله قلبی را تا 14 درصد و سکته مغزی را تا 10 درصد کاهش
دهد. براساس نتایج به دست آمده، دریافت به اندازه پنیر، علاوه بر افزایش سطح کلسترول خوب، سطح کلسترول بد را نیز کاهش میدهد. این نتایج حاصل بررسی 15 مطالعه پیشین در ارتباط با
مصرف پنیر و پژوهشهای جدید محققان انگلیسی و چینی نسبت به مصرف این ماده
غذایی است.محققان تأکید کردند-کاهش حملات قلبی با مصرف روزانه پنیر
به
گفته محققان بنیاد قلب انگلیس، با وجود اینکه پنیر چرب است، اما مصرف
مقداری معین از آن میتواند تا حد زیادی برای در امان ماندن از بیماریهای
قلبی و سکته مغزی مؤثر باشد.